Velux

Den rigtige vinduesløsning

Vil du have mere ovenlys eller blot nye vinduer?

Drømmer du om mere ovenlys, eller drømmer du om at skabe fornyelse og stil med karakter med de helt rette vinduer? Velux vinduer det oplagte valg, hvis du ønsker den helt rigtige kvalitet helt uden at gå på kompromis med hverken stil eller design. Velux vinduer giver ikke bare mere lys og luft i boligen, men er også med til at sikre et sundt indeklima i alle slags hjem. 

Velux vinduer findes i en bred vifte af varianter og funktioner. Velux vinduer fås lige fra manuelle og elektriske betjente til moderne solcelledrevne vinduer. Det kan virke uoverskueligt at skulle vælge blandt disse produkter, men du kan være sikker på, at du kan tage os med på råd ift. funktion og design. Vi tilpasser en skræddersyet løsning til netop jer!

Hos TDH Byg ApS ved vi, hvor vigtigt det er med den helt rigtige vinduesløsning. Når man sætter gang i processen med at udskifte- eller fornye hjemmet med nye vinduer, er det vigtigt at man tager højde for de mange forskellige faktorer, som spiller ind. Her er vores flere års erfaring din sikkerhed, når vi skal vejlede dig til valg, og når vi skal lave monteringen!