Hegn

Flere typer af hegn og plankeværk

Skal vi opsætte dit nye plankeværk eller hegn?

I mange tilfælde er det første folk ser, når de kommer til en bolig, et plankeværk, et hegn eller en hæk. Indhegningen er så at sige ansigtet udadtil, og det er derfor vigtigt, at denne er indbydende og i overensstemmelse med jeres ønske til hjemmets udstråling udadtil. Har I behov for en udskiftning, eller er I i tvivl om valg af den rette løsning til netop jeres hjem? Vi kan hjælpe!

Skal du eksempelvis have et nyt plankeværk, et nyt hegn eller skal det eksisterende renoveres? Hos TDH Byg ApS kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig i mål med dine ønsker og behov. Vi vejleder gerne, hvis du har behov for et fagligt perspektiv på dit projekt, og ellers kan du blot lade os om monteringen. Det handler udelukkende om jeres ønsker til projektet.

Hos TDH Byg ApS har vi flere års erfaring med at bygge flere forskellige typer plankeværk og hegn. Vores store erfaring inden for området er din sikkerhed for kvalitetsløsninger, faglig rådgivning og monteringer af den bedste kvalitet. Vi hjælper gerne lige fra udarbejdelse af ideer til den færdige løsning er monteret. Tag kontakt allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder!