Gulv

Materialer af høj kvalitet

vi står klar til at hjælpe dig med at vælge det rette gulv

Smukke gulve er noget, som bemærkes i alle hjem, hvor der er satset på kvalitet og stilrene valg. På mange måder er gulvet et yderst vigtigt element  i alle boligens rum, da det er her, du har mulighed for at gå ind og påvirke stilen samtidig med, at det kan være praktisk og nemt at vedligeholde. Vi går op i præcision og har nøje kendskab til materialernes styrker og svagheder.

For at opnå et gulv, der er praktisk, funktionelt og smukt, er det nødvendigt at tage højde for, hvad du har behov for. Det gælder både når det kommer til det visuelle udtryk men bestemt også det praktiske. Vælger du blot efter stilen, og undgår at indtænke praksis og vedligehold ind i valget, kan du vælge et gulv helt forgæves og kan i løbet af ingen tid have et gulv, der ser slidt ud.

Gulve betrædes et utal af gange hver eneste dag, og derfor er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. TDH Byg ApS kan hjælpe, så du får et gulv, som er nemt at vedligeholde og som er modstandsdygtigt over for spildte dråber og pletter. Hos TDH Byg ApS står vi klar til at hjælpe dig med at vælge det rette trægulv, uanset om du ønsker et rustikt look eller det mere klassisk udseende.