Om TDh Byg aps

håndværk af fineste kvalitet

Ambitiøs tømrer på sjælland med base i lyngby

Leder du efter en dygtig tømrer på Sjælland?

Hos TDH Byg ApS udfører vi alle former for tømrer- og snedkeropgaver for private og erhvervskunder. Vi imødekommer ligeledes entrepriser. Som tømrer på Sjælland med base i Kongens Lyngby, kan vi arbejde i Nordsjælland, Storkøbenhavn og omegn. Vi bygger og renoverer store som små projekter.

Vi er et ambitiøst tømrerfirma, med professionel tilgang til vores arbejde. Vi fokuserer på at levere håndværk af fineste kvalitet i kombination med markedets bedste materialer. Dette gør vi ved at bruge gode materialer samt have en grundig dialog med kunden. Det er nødvendigt for præcise resultater.

Har du brug for at få udført tømrer- eller snedkerarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på +45 28 71 93 81 til en uforpligtende snak. Du kan også henvende dig på mail tdhbyg@gmail.com, så vender vi hurtigt tilbage.

tømrer TDH Byg aps

Tømrerfirma på sjælland med mere end 15 års erfaring

TDH Byg ApS er din professionelle tømrerfirma på Sjælland med base i Lyngby. Som tømrer på Sjælland har TDH Byg ApS’ meget erfarne team løst projekter gennem 15 år. Det betyder, at vi har erfaring inden for store som små byggeprojekter. Vores erfaring er din sikkerhed for projekter og byggeopgaver, der udføres ud fra fagligt grundlag og med respekt for danske standarder og kvalitetsmaterialer. Vi står klar til at høre fra dig, der har behov for sparring, rådgivning eller hjælp til byggeprojektet.